TGK’dan Yenişafak Ve Akit’e Saldırıya Kınama

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Yeni Şafak Gazetesi ve Akit Medya Grubu binalarına yönelik molotof kokteyli ve uzun namlulu silahlarla ateş açılarak yapılan saldırıyı yazılı bir açıklama ile kınadı.

11 Şubat 2016 Perşembe 17:00
TGK’dan Yenişafak Ve Akit’e Saldırıya Kınama

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Yeni Şafak Gazetesi ve Akit Medya Grubu binalarına yönelik molotof kokteyli ve uzun namlulu silahlarla ateş açılarak yapılan saldırıyı yazılı bir açıklama ile kınadı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Basın özgürlüğü, sadece basın kuruluşlarının ya da gazetecilerin özgürlüğü demek değildir. Bu bağlamda basın özgürlüğü, halkın haber alma özgürlüğüdür ve demokrasinin vazgeçilmez unsurudur.

Halkın haber alma özgürlüğü adına görev yapan medya kurumlarına yönelik saldırılar ne yazık ki geçmişten günümüze hep yaşanmıştır. 

Yeni Şafak Gazetesi ve Akit Medya Grubu binalarına eş zamanlı ve planlı olarak yapılan saldırıyı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak kınıyor, saldırganların kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılmalarını bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 11.02.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165