Tır sürücüsü gözaltına alındı

11 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası sonrası tır sürücüsü gözaltına alındı

13 Mart 2018 Salı 15:36
Tır sürücüsü gözaltına alındı

Çorum’un Osmancık ilçesinde 11 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası ile ilgili ilk saatlerde açıklama yapan Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, "Gerekli tedbirler alınmasına rağmen kaza meydana gelmiş” dedi.

Başsavcı Yurdagül, açıklamasında "Olayın soruşturması sürüyor. Cesetlerin bütünlükleri yok. Kimlik tespiti güçlükle yapılacak. Osmancık Devlet Hastanesindeki işlemlerin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna cesetler gönderilerek otopsi yapılacak. Şuan itibariyle araç sürücüsü, yardımcısı ve mürettebatın öldüğünü değerlendiriyoruz” dedi.

Tır sürücüsünün şuan gözaltında olduğunu açıklayan Başsavcı Yurdagül, “Bilirkişiler gerekli incelemeleri yapıyorlar. 32 yolcu, 2 sürücü, 1 hostes varmış yolcu otobüsünde. Verilen bilgi o yönde. 21 yolcu hastanelerde. Şuana kadar 11 ceset tespit edildi. Ölenlerden birisi çocuk. Kimlik tespitlerini yapmak mümkün değil. Yolcuların büyük bir kısmı uyuyormuş. Tır arızalandıktan sonra bölge trafik ekibine bilgi verilmiş, gerekli tedbirler alınmış, buna rağmen arkadan çarpma sonucu meydana gelen bir kaza. Yolcular yan camı kırarak kendi imkanlarıyla kurtulmuşlar. Ölü sayısının artması bu şekilde engellenmiş” diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 13.03.2018 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.