TMO’dan Ticaret Borsasına ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi Çorum Şube Müdürü Fahri Kesepara, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

26 Ağustos 2014 Salı 18:20
 TMO’dan Ticaret Borsasına ziyaret


Toprak Mahsulleri Ofisi Çorum Şube Müdürü Fahri Kesepara, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 

Ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan TMO Şube Müdürü Kesepara, ofis çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, borsa olarak Çorum adına atılacak her adımda toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket etmeye ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Yaşanan kuraklığa da değinen Bektaş, ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle hububat ürünlerinde rekolte düşüklüğü yaşandığına dikkat çekti.

Borsa yönetimi olarak üyeler ve borsanın ayrılmaz bir parçası olan üreticilerle el ele vererek birlik beraberlik içerisinde proje odaklı, Çorum halkına layıkıyla hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Bektaş, "Ticaret Borsası olarak hedefimiz üyelerimize kaliteli hizmet vererek, hizmet kalitesinin çıtasını daha da yükseğe taşımaktır. Bunun içinde gayret gösteriyoruz” dedi.

Bektaş, Toprak Mahsulleri Ofisi Çorum Şube Müdürlüğü’ne atanan Kesepara’ya yeni görevinde başarılar diledi.




İHA

Son Güncelleme: 26.08.2014 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165