Toprak Sanayiciler’de yeni yönetim

Toprak Sanayiciler Kooperatifi Genel Kurulu Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirildi.

05 Eylül 2020 Cumartesi 23:24
Toprak Sanayiciler’de yeni yönetim

Toprak Sanayiciler Kooperatifi Genel Kurulu Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genel kurulda seçimlere tek liste ile gidildi. Kooperatif üyesi sanayicilerin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Önder Kartal oy birliği ile seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Yusuf Bıyıkoğlu, Mahmut Öztemiz ve Yüksel Duran getirildi.

Toprak Sanayiciler Başkanı Önder Kartal konuşmasında Çetin Başaranhıncal’a katkıları, çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

2020 yılı üretim sezonu açısından değerlendirmelerde bulunan Önder Kartal, “Covid-19 pandemisinin ekonomiye etkileri muhakkak biz toprak sanayicileri de olumsuz etkiledi, üretim sezonun olağandan geç açılmış olmasına rağmen aksama olmaksızın sanayicilerimizin üretime devam etmesi üretim kararlılığımızı, çalışma performansımızı, üretim ve çalışan sağlığına dikkatimizi arttırdı. Toprak Sanayi açısından inşaat sektörünün bir nebze hareketlenmesi ile yılın son çeyreğine dair beklentilerin daha yüksek seviyelere çıktığı düşüncesindeyim.

Sağlıklı, güvenilir ve kaliteli ürünlerin sağlığın her şeyden önemli olduğu bu dönemde yapılarımızda da kilden imal tuğla kiremit ürünlerin kullanılmasının ne kadar doğru olduğunu gösterdiğinin akıllara kazınması gerekmektedir.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.