Topu taca atmak fayda sağlamaz

Sungurlu’ya bağlı Kula köyünün yeterli hizmeti alamadıkları gerekçesiyle Bayat’a bağlanma talebini yorumladı.

12 Aralık 2018 Çarşamba 16:23
Topu taca atmak fayda sağlamaz

AK Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ünal Cevizci, Sungurlu’ya bağlı Kula köyünün yeterli hizmeti alamadıkları gerekçesiyle Bayat’a bağlanmak istemesini değerlendirdi.

Cevizci, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Kula köyüne öksüz evlat muamelesi yapıldığını, yeterli hizmeti alamadığını ve yetkililere ulaşamadığını ifade ederek Bayat İlçemize bağlanmak için referanduma gidiyorlar. Canları sağ olsun, takdir kendilerinin. Allah aşkına soruyorum; ilçemize bağlı 109 Köyümüz var. Özellikle 2014 yerel seçimlerinden sonra yapılan yatırımlar ve hizmetler resmi kayıtlarla ortadadır.  Kanalizasyonu olmayan %80 seviyesinde, kilit taşı olmayan, tamamında çocuk oyun grubu bulunmayan, ana grup yolu asfaltı olmayan, içme suyu çözülmeyen, ihtiyaç hasıl olduğunda Özel İdare Kurumumuzca araç-gereç gitmeyen köyümüz bulunmamaktadır. Soruyorum şimdi Kula halkına Bayat İlçesindeki kişi veya kişiler bu hizmetler dışında size nelerin sözü verildi? Verenler kimler. İsimlerinin açıklanmasını istiyoruz veya kamuoyunun, aziz milletimin, bizlerin bilmediği bir konu varsa açıkça açıklanmasını istiyorum. Topu taca atarak kimseye fayda getirmeyeceği kanaatimce açıklamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen sayın vekillerimize, sayın valimize, sayın kaymakamımıza, İl Özel İdare personeline ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Takdir yüce milletindir"

Cevizci, Kula köyüne yapılan hizmetleri de şu çizelgeyle özetledi:

Son Güncelleme: 12.12.2018 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edebali 2018-12-17 16:55:44

Vatandaşı yerinde dinleyin.Dertleri var ki referandum yapıyorlar.Dertlerini çözün.Siz çözüm bulmak için oralardasınız.İnsanı yaşat ki,devlet yaşasın.