Tosunoğlu Kasabı’ndan Ehli Beyt’te iftar

Tosunoğlu Kasabı’nın bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiği ve geneleneksel hale getirilen iftar yemeği önceki gün akşam Ehlibeyt Vakfı’nda verildi.

23 Haziran 2016 Perşembe 13:22
 Tosunoğlu  Kasabı’ndan Ehli Beyt’te iftar


Tosunoğlu Kasabı’nın bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiği ve geneleneksel hale getirilen iftar yemeği önceki gün akşam Ehlibeyt Vakfı’nda verildi.


Yapılan açıklamaya göre, Genç işadamı ve Tosunoğlu Kasabı’nın 3. Kuşak işletmecisi Bahattin Tosun tarafından gerçekleştirilen yemeğe, tüm aile fertlerinin yanı sıra, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın böylesine mübarek günlerde daha fazla olması gerektiğine dikkat çeken Bahattin Tosun, Ramazan ayının birlik-beraberlik adına bir vesile olduğunu ve bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdikleri iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi.


İftan vesilesiyle de olsa, insanlarla bir araya gelerek hasbihal etmek ve Ramazan ayının feyzine ortak olmanın mutluluk verdiğini ifade eden Tosun, bu mübarek günlerin insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 23.06.2016 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.