Trafiğe Kılıçdaroğlu tedbiri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yarın yapılacak Şeker Mitingi nedeniyle şehir için trafiğinde bir dizi tedbir alındı

06 Nisan 2018 Cuma 19:05
Trafiğe Kılıçdaroğlu tedbiri

Emniyet Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın (cumartesi) Çorum’da düzenleyeceği miting nedeniyle bir dizi trafik tedbiri alındı.

İşte o tedbirler; 07.04.2018 Cumartesi günü saat 08.00’den ziyaret programı sonuna kadar Çorum merkez Saat Kulesi Meydanı miting alanına kurulacak platform ve bu alanın güvenliğinin sağlanması amacıyla Saat Kulesi Kavşağı ve Garanti Kavşağı’nın bulunduğu İnönü Caddesi üzeri ile Tuzcular Kavşağı, Valilik Kavşağı, Stad Kavşağına kadar olan yol kesimleri üzeri taşıt trafiğine kapalı olacak. Bu nedenle geçiş yapmak isteyen araç sürücüleri alternatif yolları kullanabilecekler.

Duyuruda, “Yukarıda belirtilen yerlere araçlarını park eden vatandaşlarımızın araçları çekici marifeti ile İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası karşısında yer alan Fuar Alanı açık park alanına çekilecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için belirtilen gün ve saatlerde alınan tedbirlere uygun davranarak güvelik kuvvetlerimize yardımcı olmalarını rica ederiz.” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.