Trafik akışı için saha çalışması

Çorum’da ana arterlerde trafik sıkışıklığının azaltılması için paydaşlar sahada çalışma yapmaya başladı.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 19:51
Trafik akışı için saha çalışması

Çorum’da iki ana arterde trafik sıkışıklığının azaltılması için paydaşlar sahada çalışma yapmaya başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü nezaretinde TSO temsilcisi İnşaat Mühendisi Turgut İlgü ÇESOB’u temsilen Başkan Recep Gür, Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı Bünyamin Demir, Belediye Ulaşım Müdürü Lütfullah Şirin ve Belediye Trafik Zabıtası Kenan Şahin ile cadde üzerinde fiili tespit yapıldı. Saha çalışmasının Gazi ve İnönü Caddesi’nde yaşanan trafik sıkışıklığının giderilmesi için yapıldığı açıklandı.

Son Güncelleme: 02.08.2019 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hulagu han 2019-07-31 21:48:20

Komisyon eksik olmuş.Cadde uzerinde duragi olan Bir ticari taksi soforu.Vatandaştan da deneyimli bir arkadaş olsa idi iyi olurdu.Şimdi Gazi ve İnönü caddesinde yaya geçitleri 200 metrede oluşacak deniliyor.Yarın okullar açılınca ılhan Gürel.Eşref hoca.Mehmet Akif.Osmancık
Bahabey caddelerin de sıkışıklık olmayacakmı.Oralarda da aynı uygulama yapılsın.Döner kavşaklarin bulunduğu yerlerde hemen yaya geçidi.Yaya varsa yolun ortasında bekle..yazı çarşı.23 Nisan kavşağı gibi....Daha neler neler.Niye önce bu çalışma yapılmadı.O 488 TL ceza yiyen vatandaş. ne diyecek.O cezayı yazan memur arkadaş mutlu mu.Niye biz hep kervan yolda düzelir mantığı ile hareket ediyoruz.Keşke bu çalışmayı bu uygulama başladığın da yapsaydınız.Mustafa bey.sizin yazınız olmasaydı.Bu kervan düzelmez di.