Trafik Kazası, 5 Yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesi Durucasu köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

27 Haziran 2016 Pazartesi 16:17
Trafik Kazası, 5 Yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesi Durucasu köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Yalova'dan Ordu'ya gitmekte olan Ali Ç. (59) yönetimindeki 77 EU 832 plakalı otomobil, sürücüsünün D-100 karayolu Durucasu köyü yakınlarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç, yaklaşık 150 metre yol kenarında yığılı hafriyat atığının üzerinde ilerlemesinin ardından, hafriyat atığına çakılarak durabildi. Ağır hasar alan araç kullanılamaz hale gelirken araç sürücüsü Ali Ç., araçta yolcu olarak bulunan Elmas Ç.(58), Emine Ç. (53) ile sürücünün torunları O. Ç. ve K.Ç. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA


Son Güncelleme: 28.06.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165