Trafik kazasında yaralandı

Sungurlulu hemşehrimiz Safa İnaltekin Kıbrıs' ta meydana gelen trafik kazasında yaralandı.

11 Şubat 2017 Cumartesi 00:04
Trafik kazasında yaralandı

Sungurlulu hemşehrimiz Safa İnaltekin Kıbrıs' ta meydana gelen trafik kazasında yaralandı. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Vatani görevini yapmakta olan Sungurlu' lu hemşehrimiz Safa İnaltekin, çarşı izninde yolcu olarak bulunduğu araçta kaza yaptı. Ercan- Gaziköy yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre,  33 yaşındaki Ali Ilgaz yönetimindeki FM 326 plakalı araçla Ercan- Gaziköy yolunda seyrettiği esnada bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı.

Kaza sonucu sürücü Ali Ilgaz yaşamını yitirirken, araçta yolcu olarak bulunan 25 yaşındaki Safa İnaltekin yaralandı. İnaltekin Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil servisinde müşahede altına alındı. İnaltekin’in hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.


Son Güncelleme: 11.02.2017 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165