Trafikte an be an denetim var

Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme ekiplerinin trafik güvenliğinin artırılması ve...

14 Ağustos 2014 Perşembe 16:04
 Trafikte an be an denetim var


Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme ekiplerinin trafik güvenliğinin artırılması ve korunması için Haziran ayından itibaren etkin denetleme ve önleme faaliyetleri yaptığı bildirildi.


Bu kapsamda şehir içi ve şehirlerarası yollarda hız denetimi, abartı egzoz ve çevreye rahatsızlık veren araçlar ile alkollü araç kullanan sürücülerle ilgili denetimlerin artırıldığı ifade edildi.


Çorum merkezinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçları ile ticari araçlar düzenli ve devamlı şekilde denetlenmeye ediyor. Ayrıca, kask kullanımı ve emniyet kemeri bağlama alışkanlığının kazandırılması ile meydana gelebilecek kazalarda ölüm ve yaralanma riskinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.


Bu kapsamda okullarda ve kurslarda eğitim faaliyetleri özellikle küçük yaşta çocuklar için devam ediyor.


Emniyet Müdürlüğü’nün kentte trafik güvenliği, vatandaşların can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirleri artırarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdüreceği belirtildi.


Trafik kurallarına uyan trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destek sağlayan vatandaşlara teşekkür edildi.





Son Güncelleme: 14.08.2014 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2014-08-14 17:24:56

trafik memurlarını ahçılar 3.caddeye davet ediyorum fuar alanı yarışpistinbe döndü.sayım emniyet müdürü oraya da bi el atsa fena olmaz.sarhoşu ayyaşı orda çakal zibidi orda ahçılar 3. cadde yarış pistine döndü fuar alanı yarış pistine döndü.sayın emniyet müdürümüze duyurulur.öyle gazi caddesinde 4 tane motosikletliye kaskını tak demekle olmuyo bu işler.