TSO üyelerine hibe bilgisi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 12. Başvuru Çağrı İlanı’na çıktığı, hibe programından...

26 Ocak 2014 Pazar 17:53
 TSO üyelerine hibe bilgisi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 12. Başvuru Çağrı İlanı’na çıktığı, hibe programından yararlanmak isteyen kişi ve kurumların, 10 Şubat – 10 Mart 2014 tarihleri arasında projelerini TKDK’ya sunabilecekleri hatırlatıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin Avrupa Birliği hibelerinden daha fazla pay alabilmesi, yeni yatırımlara yönelmesi ve ilimize ve ülkeye daha fazla katma değer üretmesini sağlamak amacıyla TKDK İl Koordinatörlüğü işbirliğinde bir bilgilendirme toplantısı organize ediyor.

28 Ocak Salı günü TSO’da gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısı, saat 14.00’te başlayacak. Toplantıda TKDK İl Koordinatör Vekili İsmail Dağdelen yeni dönem başvuru ilanı için desteklenen sektörler, başvuru şartları, süresi,  hibe oranları ve örnek projelerle ilgili bilgiler verecek.

TKDK İl Koordinatör Vekili İsmail Dağdelen, 12. Başvuru Çağrı İlanının yayınlandığını ve 10 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında proje kabullerinin gerçekleştirileceğini söyledi.. 12. Çağrı ilanının bütçesinin 488 milyon 772 bin 12 Avro olduğunu belirten Dağdelen, “Yani yaklaşık 500 milyon Avro, çiftçilerimizi bekliyor” demiştir. Dağdelen, “İlimizde 2013 yılında ödediğimiz destek miktarı 21 milyon lirayı aştı, bu sene de destekleme rakamında bu düzeyi aşmayı hedefliyoruz” dedi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Çorum’un tarımsal kalkınması açısından önemli gördüğü bilgilendirme toplantısına başta tarımsal üretim yapan işletmeler olmak üzere bütün yatırımcıların katılabileceğini belirterek, destek ve katkılarından dolayı TKDK yetkililerine teşekkür etti.






Son Güncelleme: 26.01.2014 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.