TSO ve Borsa’da seçim başlıyor

TOBB’a bağlı oda ve borsalarda seçim takvimi başlıyor.

02 Eylül 2022 Cuma 15:10
TSO ve Borsa’da seçim başlıyor

TOBB’a bağlı oda ve borsalarda seçim takvimi başlıyor.

1 Ekim-15 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seçim takvimine göre; Çorum’da Ticaret ve Sanayi Odası’nda 26 meslek komitesinin seçimleri yapılacak. Komite seçimlerinin ardından meclis ve meclis içinden başkan ve yönetim kurulu seçilecek.

TSO'DA ALTERNATİF LİSTE HAZIRLIĞI VAR MI?

Çorum TSO’da Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın yeniden aday oldukları belirtilirken, alternatif bir liste hazırlığı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

BORSA'DA SON DURUM

Ticaret Borsası’nda Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’ın yeniden aday olacağı bilinirken, kulislerde eski başkanlardan Ömer Güney’in de borsa başkan adaylığı için nabız yokladığı konuşuluyor.

ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİ

Ziraat Odaları'nda ise seçim sürecinin Kasım ayında delege seçimleri ile başlayacağı öğrenildi. Mehmet Sayan'ın başkan olduğu seçimlere ikinci bir listenin çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme: 02.09.2022 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceto 2022-09-02 21:04:16

Ceto ve Eto ekibi iyi çalışsinlar yoksa Ekip kuruldu. Eski düşmanlar dost olmuşlar habariniz olsun.