TSO’dan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Çorum’da, Türkiye Ekonomi Birliği Koordinatörlüğü'nde, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB)...

08 Ekim 2014 Çarşamba 15:54
 TSO’dan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri


Çorum’da, Türkiye Ekonomi Birliği Koordinatörlüğü'nde, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) işbirliğiyle '"Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlenecek.


14 Ekim 2014 Salı günü TSO Meclis Salonu'nda 09.30 - 12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seminerde; Türkiye’nin 2023 yılında ulaşmayı hedeflemiş olduğu 500 Milyar Dolarlık ihracat hedefine giden yolda, ihracatta sürdürülebilir küresel rekabet gücü artışının sağlanması gibi temel hedefler hakkında bilgiler verilecek.


Seminerle, Çorum ili ihracat seviyesinin yükseltilmesi, bölge ülkeleri ile yapılan ticaret ve ihracatın artması, dış ticaretle ilgili öğrencilerin, firma ve kuruluşlarda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesine ve nitelikli eleman yetiştirilmesine katkıda bulunulması amaçlanmakta.


Katılımın ücretsiz olduğu Seminere katılmak isteyen firma temsilcilerinin, 9 Ekim 2014 Perşembe günü (yarın) mesai bitimine kadar Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği eğitim portalı http://egitim.oaib.org.tr adresine kayıt yaptırmaları gerekmekte.





Son Güncelleme: 08.10.2014 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165