TSO’dan Vali'ye anında cevap

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Vali Mustafa Çiftçi’inn ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına destek çağrısına anında karşılık verdi.

27 Şubat 2020 Perşembe 15:04

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Vali Mustafa Çiftçi’inn ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına destek çağrısına anında karşılık verdi, ardından iş alemine destek çağrısı yaptı.

Başaranhıncal mesajında; “Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi’nin çağrılarıyla ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına ben ve yönetim kurulum tam destek veriyoruz. Öncelikle meclisimiz olmak üzere Çorum iş dünyasının da desteklerini bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.02.2020 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çetin bey 2020-02-27 20:35:03

Bence Çetin beyin başkanlığı hiçbir platformda akıllıca değil çünkü havaalanı akıllıca değil... Siz anladınız onu, bu zatın başkan sıfatını taşıması Çorum için zuldür bence, Çorum'a yatırımın karşısında bir zat.

banner165