TTNET Genel Müdürü bilgi verdi

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

24 Ocak 2014 Cuma 16:29
 TTNET Genel Müdürü bilgi verdi

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

Çorum’da açılacak olan Çağrı Merkezinin detayları hakkında bilgiler veren Kaya, “ Sizin talebiniz ve Ulaştırma eski Bakanımız Binali Yıldırım ve yeni Bakanımız Lütfi Elvan’ın onayı ile memleketimize Çağrı Merkezi kuruyoruz. Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet verecek olan Çağrı Merkezi’nin sözleşmesini 8 Ocak tarihinde imzaladık, hayırlı olsun.” dedi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerden desteğini esirgemeyen Ulaştırma eski Bakanımız Binali Yıldırım’a, Bakanımız Lütfi Elvan’a, TTNET Genel Müdürü olarak size, ASSİTT A.Ş Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu’na, Çorum OSB yönetimine, Vali Sabri Başköy’e, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’a, ÇORSIAD Başkanı Bülent Karadayı'ya teşekkür ediyoruz. Çağrı Merkezi için gerekli ve önemli çalışmalar yapıldı. Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi kısa sürede tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak, inşaatın çalışmalarına başlayacaklardır. Çağrı Merkezinde 600 kişiye kadar istihdam sağlanacaktır. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu kazanım hükümetimizin Çorum’a gösterdiği duyarlılığın bir başka göstergesidir.” dedi.

Uslu, Çorum Çağrı Merkezi’nin açılacağı müjdesini 20 Ocak 2014 tarihinde Organize Sanayi Bölgesi yönetimine yapmış olduğu ziyarette vermişti.









Son Güncelleme: 24.01.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.