TÜGVA’nın hedefi kaliteli gençlik

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Eğitim Kordinatörleri Çorum’da istişare toplantısı düzenledi.

16 Mart 2015 Pazartesi 11:23
 TÜGVA’nın hedefi kaliteli gençlik

 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Eğitim Kordinatörleri Çorum’da istişare toplantısı düzenledi.


Toplantıya TÜGVA Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Genel Merkez Eğitim Kordinatörü Mehmetcan Tokdemirli başkanlığında Başkan Yardımcıları Abdulkadir Sarıbay, İbrahim Akpınar, İl Temsilcisi Ferudun Batan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gönüllü katıldı.

Yapılan istişarede bir konuşma yapan Mehmetcan Tokdemirli, “Gerçek anlamda bir nesil yetişmezse büyük Türkiye idealini sürdürecek bir siyasi irade yada bir kurucu akım devam edemeyecektir. İşte bizim yeniden medeniyet olarak dirilişimizi sağlayacak nokta burası, yani yeni nesil yetiştirmektir. Siz bunun adına Asım’ın Nesli diyebilirsiniz. Biz Türkiye Gençlik Vakfı olarak bu kadar önemli bir misyonu üstlenmek için kurulan bir vakıfız. Allah bunu başarmayı bizlere nasip etsin.” dedi.


Vakıf hakkında bilgiler veren Tokdemirli, şu anda 33 ilde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını, eylül ayına gelindiğinde 81 ilin tamamında teşkilatlanacaklarını ifade etti.


TÜGVA’yı gençlerin kurduğunu belirten Tokdemirli; vakfın ‘35’ yaş sınırına kadar tüm gençlere hitap ettiğini, daha kapsayıcı, geniş ve birleştirici bir güç olmak için tasarlandığını ifade etti. Çorum İl Temsilcilisine başarı dileyen Tokdemirli; ‘Siz ne kadar özverili olursanız Çorum o kadar güçlü olacaktır.” Dedi.


Programda konuşan TÜGVA İl Temsilcisi Feridun Batan ise,  “Bizim asıl hammaddemiz insandır. Gayemiz ise kaliteli insan, kaliteli gençlik yetiştirmektir. Biz bir vakıf temsilcileri olarak, vakıf duası ve vakıf bedduasını aklımızdan çıkarmadan çalışmalıyız. Her işimizde yarınımız dünümüzden farklı olmalı ve hep bu amaçla çalışmalıyız. Gençliğin başıboş yetişmesini izleyerek hayıflanmayacak, bu yolda taşın altına elimizi koyacağız inşallah. Artık yetişen gençliğe bakıp ‘tüh vah demek yok, artık TÜGVA var’ misyonuyla yola çıkıyoruz inşallah.  Bu yolda sizin gibi kaliteli ve bu davaya sahip çıkacak insanlarla yürümekten çok memnunuz, Allah birlikteliğimizi daim etsin inşallah.’ Dedi.


Konuşmaların ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum gönüllüleriyle vakıf çalışmaları ve planlanan projeler hakkında söyleşi yapıldı.



Son Güncelleme: 16.03.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.