Tüm sanayici ve iş adamlarına çağrı

Hitit Üniversitesi’nde Teknokent Bilgilendirme Toplantısı Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

07 Aralık 2016 Çarşamba 16:13
Tüm sanayici ve iş adamlarına çağrı


Hitit Üniversitesi’nde Teknokent Bilgilendirme Toplantısı Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.


Tüm sanayici ve iş adamlarına çağrıda bulunan Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Teknokent hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, “Üniversite-sanayi iş birliği için biz içerisinde en gelişmiş profesyonel cihazların yer aldığı bir HÜBTUAM’da bir laboratuvar oluşturduk. Bunun ötesinde çok ciddi bir akademik güce, Teknokentimize,  bu işlerde uzman bir yönetime sahibiz.” diye konuştu. Alkan, bir sanayi şehri olan Çorum’da katma değeri yüksek, nitelikli Ar-Ge faaliyetlerini hayata geçirme noktasında Teknokentin büyük önem arz ettiğini, Çorum ve ülke sanayisine büyük katkılar sağlayacak Teknokentte yerlerini almaları için iş dünyasına davetini yineledi.

Sanayi, endüstri, kamu kurum/ kuruluşları ve her türlü toplumsal paydaşlarla yapılan “BAP 19005-Üniversite Sektör İş Birliği Projesi” hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, 19005-Üniversite Sektör İş Birliği Projesi kapsamında projenin maliyeti olduğu takdirde üniversite olarak bütün imkânları kullanmaya ek olarak proje desteği de verdiklerinin altını çizerek, “Yeter ki beraber omuz omuza çalışma yapalım. Üniversitemiz artık sözde değil, gerçek anlamda kapılarını zaten açmıştı. Artık somut projeler yapmak üzere tüm sanayici ve iş adamlarımızı Teknokentimize bekliyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.