TÜMSİAD ailesi Erdoğan’la buluştu

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TÜMSİAD) Haliç Kongre Merkezi'nde...

17 Temmuz 2015 Cuma 02:58
 TÜMSİAD ailesi Erdoğan’la buluştu


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TÜMSİAD) Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği iftar programı, TÜMSİAD ailesinin yoğum katılımı ile gerçekleşti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile gerçekleşen geleneksel iftar programına TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri de katılım sağladı.


Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Gecesi'nin ve Ramazan Bayramı'nın tüm milletimiz ve İslam alemine hayırlı olmasını dileyerek, “Bu mübarek günlerin hatırına birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizin çok daha pekişmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdur bulunan tüm Müslümanlar için bu günlerin kurtuluşa vesile olmasını diliyorum.


Yeni hükümetin bir an önce kurulmasını diliyorum. Şayet bu üç gün sürecek ilk turdan sonuç alınamazsa Ramazan Bayramı'ndan sonra süreç devam edecektir.” şeklinde konuştu.


İftar yemeğine Erdoğan'ın yanı sıra TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ,İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile  TÜMSİAD 9 avrupa ülkesi temsilcilikler ve şube 57 yurt içi  il şube başkan ve yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.


TÜMSİAD bölge iftarı


TÜMSİAD’ın geleneksel Karadeniz, İç Anadolu ve Çorum’un da içinde olduğu 11 ili kapsayan  bölge iftarı  Ankara Şubesi ev sahipliğinde Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi.


Protokolün, önceki dönem bakan ve milletvekilleri ve TÜMSİAD Genel Başkan, Genel Sekreteri, Avrupa şube başkan ve temsilcilikleri, yurt içi il başkanları, iş adamları, STK temsilcileri, basın ve davetlilerin katıldığı iftar programına Çorum Şubesi’ni temsilen İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerinin bir kısmı katıldı.


TÜMSİAD Ankara Şube Başkanı Vahit Ayazoğlu, iftar prorgamında katılanlara teşekkür ederek, “TÜMSİAD Ankara Şubesi adına bu Ramazan ayının da aziz milletimize olduğu kadar, gönül coğrafyamıza ve acılar içerisinde kıvranan alemi İslam'a huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah (cc)'tan niyaz ediyoruz. Çorak kalmış kalplerimizin Ramazanın şifa dağıtan Şafi eline çok ihtiyacı var, Helâl rızık peşinde koşan müminlerin Ramazanın bolluk ve bereketgetiren Rezzak eline çok ihtiyacı var, Ümmet kardeşliğini unutmuş, heva ve heveslerine teslim olmuş nefislerimizi özüne döndürecek ve tekrar bir araya getirecek cami eline çok ihtiyacı var. Allah (cc) tuttuğunuz oruçları, yapacağınız hayır ve hasenatları kabul etsin, Allah (cc) sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde bayrama ulaşmayı da nasip etsin.” dedi.




Son Güncelleme: 17.07.2015 03:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.