TÜMSİAD’da eğitimler başladı

Hitit üniversitesi ile TÜMSİAD Çorum Şubesi işbirliğiyle 19-22 Aralık tarihleri arasında Proje Döngüsü Yönetimi...

21 Aralık 2014 Pazar 15:22
 TÜMSİAD’da eğitimler başladı


Hitit üniversitesi ile TÜMSİAD Çorum Şubesi işbirliğiyle 19-22 Aralık tarihleri arasında  Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM) düzenlendi.


TÜMSİAD Çorum Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği, Avrupa Komisyonu, Kalkınma Ajansları, Ulusal Ajans ve Bakanlıkların açtıkları proje çağrılarına yönelik olarak kişi ve kuruluşların proje yazma kapasitelerini artırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru üzere programlanan  Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ne müracaat ve katılımın planlanan sayının üzerinde olması nedeniyle 19-22 Aralık tarihleri arasında dört gün iki grup halinde saat 18.00-20.00 ve 20.00-22.00 olmak üzere eğitim verilmeye başlandı.


Proje Koordinatörü Hitit üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Aydınkal, Hitit üniversitesi Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bilici ve Hitit üniversitesi  M.Y.O. Öğretim Görevlisi Doğan Demirci’nin katkısıyla proje yazma eğitimine katılımcı olarak üyeler, halk, firma sahipleri, ilçeler, yakın iller ve  üniversite öğrencileri  olmak üzere yaklaşık 75 kişi katılıyor.


Eğitimde Avrupa Birliği tarafından finanse edilen proje konuları, programlar ve hibe imkanları, mevcut durum analizi, sorun analizi, paydaş analizi, hedef analizi, strateji analizi, mantıksal çerçeve matrisi, hibe programları başvuru formları ve eklerinin hazırlanması, bütçeleme ve Erasmus+ konularında bilgiler aktarılıyor. Çorum’a, TÜMSİAD üyelerine özellikle bu işe hevesli öğrencilere bilgi kazandırıp iş yapma adına katkı sağlanması amaçlanıyor. Eğitime ücretsiz katılım sağlanıyor.




Son Güncelleme: 21.12.2014 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.