TÜMSİAD’ın bayram hediyesi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şubesi, bayramda da ihtiyaç sahibi...

08 Ekim 2014 Çarşamba 10:18
 TÜMSİAD’ın bayram hediyesi


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şubesi, bayramda da ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. TÜMSAİD Çorum Şube Sosyal İşler Komisyonu başkanlığı ve ekibinin yaptığı çalışmalar doğrultusunda belirlenen ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunuldu.


Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, “Çorum merkezde her semt titizlikle taranarak Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günleri şehit ailelerine ve yetimlerine, ihtiyaç sahiplerine ve göçmen ailelere bir nebze de olsa bayram sevincini yaşatmak amacıyla bayram harçlığı, bayramlık elbise, kurban payı her bir aileye ayrı, ayrı çat kapı gidilerek ihtiyaç sahiplerinin gönülleri alınmaya çalışılmıştır.


Bayramın ilk iki gününde komisyonda görevli gönüllü kardeşlerimiz toplamda 123 eve misafir olarak ziyaret etmiş, onların duygularına ortak olunmuştur.


Dinimizin emrettiği ve her yıl yaşanan Kurban Bayramı sevinci noktasında insanlarımızın herkesi kucaklayıp paylaşımda bulunması Kurban Bayramı atmosferinde yaradanın emri olması hasebiyle de olanın, olmayanlara  rıza bari noktasında  ikram etmesi, aynı eti, yemeği tatması dinimize özgü çok muazzam bir organize ve ibadettir.


Yöresellikten küreselliğe uzanan  ülkemizin  dünyada ihtiyaçlı diğer ülkelere ve mazlum milletlere bu organize ve dağıtımın yapılması onların da yılda bir defa da olsa sofralarına et ikram edilmesi bayramın amacına ulaşması  noktasında daha da bir güzel ve önem arz etmektedir.


Devletimizle, belediyelerimizle, hayır kurum ve kuruluşlarımızla, vakıflarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle her yıl olduğu gibi bu yıl da ve yıl içerisinde her türlü faydalı etkinliklerde hizmet etme niyetiyle bayram gününde koşturup emeği geçen, çaba sarf eden tüm gönüllü  insanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 08.10.2014 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-10-08 10:39:50

TÜMSİAD Çorum Şube Bsşkanımız Sn. Abdurrahman KILIÇ'a Allah razı olsun diyoruz.