‘Tünel çalışmalarına koronavirüs arası verilmedi’

Kırkdilim tünellerinde çalışmalara koronavirüs arası verildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

30 Ekim 2020 Cuma 21:54
‘Tünel çalışmalarına koronavirüs arası verilmedi’

Çorum’un Laçin İlçe Belediyesi, Kırkdilim tünellerinde çalışmalara koronavirüs arası verildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Laçin Belediyesi’nin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan duyuruda,”Çorum'u Osmancık, Dodurga, Laçin ve Kargı ilçelerine bağlayan, Çorum ve bölgeye yapılan en büyük yatırım olan Çorum-Laçin Kırkdilim Tünelleri ile ilgili olarak, ‘Kırkdilim tünel çalışmalarına koronavirüs nedeniyle bir süre ara verildiği’ şeklinde asılsız haberler çıkmaktadır.
Çorum-Laçin Kırkdilim tünel şantiyesinde Covid-19 ve karantina sürecinde mevcut son durumda vaka olarak 2 personel vardır ve bu personellerin temaslıları bulunmamaktadır. Ayrıca son 10 gün içerisinde testi pozitif sonuçlanan personel de yoktur. Şantiyede denetimler aksatılmadan yetkili görevliler tarafından özverili bir şekilde yapılmaktadır.” denildi.

Son Güncelleme: 31.10.2020 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165