Turan Atlamaz yeni görevine başladı

Ankara Vali Yardımcısı iken son kararname ile İlkadım İlçe Kaymakamlığı görevine atanan...

08 Ekim 2014 Çarşamba 18:20
 Turan Atlamaz yeni görevine başladı


Ankara Vali Yardımcısı iken son kararname ile İlkadım İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Turan Atlamaz, "Samsun ve İlkadım halkına hizmet etmek benim için bir şereftir" dedi. 

İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz yaptığı açıklamada, "Öncelikle Samsun'da olmaktan çok mutluyum. Aslen Çorumlu olmam dolayısıyla adeta kendi topraklarımdayım. Samsunlu neye ağlar ise, Çorumlu ona ağlar. Samsunlu neye güler ise, Çorumlu da ona güler. Onun için ben kendi topraklarımda, kendi insanlarıma hizmet vermenin onuru yaşayacağım. Ankara Vali Yardımcılığı görevinden geldim. Ankara Vali Yardımcılığı'nda Aile ve Sosyal Politikalar, Şehit ve Gaziler, Sosyal Yardımlaşma Vakfı gibi sosyal kurumlara bakıyordum. Orada bir kısım projelerimiz dikkat çekti. Yaşlılarımız için 7 gün 24 saat evinde hizmet veriyorduk. Yaşam destek projemiz vardı. Şimdi bu hizmetler 81 vilayette kanunlaştırılıyor. 4 yıldır Ankara'da binlerce insana hizmet verdik. Kimsesizlerin kimsesi projemiz vardı. Sokakta yaşayan insanlar için 5 katlı otelimiz vardı. Bunların rehabilite merkezine yerleştirip topluma kazandırmayı sağladık. Yine Van depreminde gelenleri misafir ettik" diye konuştu.

Mülki idare hizmetlerinin gerçekten insanımız nezdinde çok itibarlı bir meslek olduğuna inandığını belirten Kaymakam Atlamaz, "Bir valilik, bir kaymakamlık mesleği hakikaten Allah'ın kulların ihtiyacını, toplumun ihtiyacını bizleri merci kılarak çözmesi bizim için bir lütuftur. Allah'ın lütfudur. Hakkın, adaletin tecelli adına biz ne kadar hassas olursak toplumumuz da o kadar mutlu olacaktır. Bu şerefli bayrağımızın bizim adil hizmetlerimizle çok daha yüceleceğini aziz milletimiz ile devletimiz arasındaki kaynaşmanın çok daha iyi noktalarda yarınlara daha umutlu ulaşacağına inanıyorum. Onun için ben İlkadım'da İlkadım insanına, Samsun insanına ne kadar hizmet edersem, ne kadar onların derdini derdim bilirsem, problemlerine çözüm bulursam kendimi mutlu hissederim. Allah'ım bizleri utandırmasın" şeklinde konuştu.

İlkadım ilçesinin gerçekten huzurlu, sakin ve ciddi bir problemi olmayan bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Turan Atlamaz, "İlkadım halkı ekmeğinin peşinde güzel insanlardan oluşuyor. Alt yapısı itibarıyla, kentleşme itibarıyla sorunsuz ileri modern bir kent. Samsunumuz istikbalde çok potansiyele sahip yerleşim birimi. Samsun'un ve İlkadım'ın geleceğini çok parlak görüyorum. Bizim güzel insanımız, İlkadım ve Samsun insanı devletine milletine bağlı helal lokması peşinde koşuyor. O insanlara da hizmet vermek benim için şeref olacak" ifadelerini kullandı. 

TURAN ATLAMAZ KİMDİR?

"20 Haziran 1960 tarihinde Çorum ili Mecitözü ilçesi Elvan Çelebi köyün de doğdu. İlkokulu doğduğu köyde okuduktan sonra, devlet parasız yatılı okulu sınavlarını kazanarak Hasanoğlan Atatürk

İlköğretmen Okulu matematik bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimine Gazi Üniversitesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu gece bölümünde başladı. 1979 yılında işçi olarak çalışma hayatına atıldı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. 5 yıllık Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevi sırasında çeşitli mesleki gazete ve dergilerde, yazı işleri müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Çalışma hayatıyla ilgili birçok araştırma ve makaleleri yayımlandı. Bitlis-Adilcevaz, Kütahya-Domaniç, Denizli-Çameli ve Muş-Varto Kaymakamlıklarında bulunduktan sonra Erzincan’da Vali Yardımcısı olarak görev yaptı. 2003-2009 yılları arasında Çorum Belediye Başkanlığı, 2009-2014 yılları arasında Ankara Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babası."




İHA

 

Son Güncelleme: 08.10.2014 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165