Turan Kalıpçı aday

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda aday olacağını açıkladı.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 21:43
Turan Kalıpçı  aday

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda aday olacağını açıkladı.

Önceki dönem Baro Başkanı Kenan Yaşar’ın Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilmesi nedeni ile Çorum Barosu Yönetim Kurulu tarafından yaklaşık 6 ay önce Baro Başkanı olarak seçildiğini hatırlatan Av. Turan Kalıpcı, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Geçirmiş olduğumuz bu 6 aylık süreçte meslektaşlarımızın ulusal ve yerel bazda karşılaştığı sorunlarda duruşumuzu sadece ve sadece hukukçu kimliğimiz ve onur ile taşıdığımız “Avukat” ünvanımıza göre belirledik. Çorum Barosunun geleneklerine bağlı kalarak meslektaşlarımız arasında hiç bir ayrıma müsaade etmeksizin her bir meslektaşımızın sorunlarının çözümü noktasında gayret gösterdik.
6 aylık süreç yapmak istediğimiz işler açısından oldukça yetersiz. Bu nedenle başlamış olduğumuz projeleri, planladığımız faaliyetlerimizi gerçekleştirerek sizlere bir kez daha Çorum Barosu Başkanı olarak hizmet etmek için Ekim ayında gerçekleştirilecek Çorum Barosu Genel Kurulunda baro başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum. Bu onurlu görevi layıkı ile ifa etmek, hukukun üstünlüğüne ve adaletin tesisine katkı sağlamak adına her bir meslektaşımın desteğini bekliyorum."

Son Güncelleme: 21.07.2022 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruh Adam19 2022-07-21 02:58:26

Av. Turan Kalıpcı, Baro başkanlığına aday olmuşşş. Çorumlu avukatların başkanı olmaya adaymışşş. Sizi temsil edecek başka adam bulamadınız mı? Aklı sıra hamle yapmış erken açıklamış ki kimse aday olmasın. Güya hamle yapıyorlar. ülkücü bir isim baro başkanı olsun hesap kitap işleri yapıyorlar. Ama merak etmeyin meslektaşlarını her fırsatta koruyan avukatlar boş durmayacak. Bu sefer bu iş sahipsiz bırakılmayacak.

Avatar
Avukat 2022-07-21 10:42:22

Baronuza çok üzülüyorum. Bir sürü dürüst, bilgili, saygılı ve saygın avukatımız varken bu tablo çok yaralayıcı.

Avatar
murat 2022-07-21 18:12:12

Tüm odalar aynı. Herkes kişisel bekası için, reklam için çabalıyor. Alayına kilit vuracan aslında.