Turgut Altınok paylaştı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Ramazan etkinlikleri kapsamında Çorum Kültür Evi açıldı.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 10:57
Turgut Altınok paylaştı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Çorum Kültür Evi açıldı.

Milli Mücadelenin 100. yılında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kalaba Kent Meydanında vatandaşlarla birlikte kutladı.

Başkan Altınok’a Hitit Güneşi hediye eden Çorumlular Dernekler Federasyon Başkanı Hayri Çağır, Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ederken, “Bu millet bağımsızlığından asla vazgeçmedi, vazgeçmeyecek” ifadesini kullandı. Çağır, Başkan Altınok’un belediye başkanlığı boyunca hem şehri derneklerini buluşturarak birlik ve beraberliği perçinlediğine de vurgu yaptı.

Lokma ve Osmanlı şerbetinin dağıtıldığı gecede Çorum’un yöresel Türk Halk Müziği Sanatçıları Bekir Uygun, Ziya Yerlitaş, Gülsüm Kahraman da sahne aldı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Çorumlular’ın yoğun katılımıyla gerçekleştirdikleri açılış ve 19 Mayıs’ın 100. Yıldönümüne özel Aşık Sefai konserini sosyal medya hesabından duyurdu.

Etkinliklere Aşık Sefai, Ankara Çorumlular Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, MHP Keçiören İlçe Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı M. Ali Demir ve çok sayıda Çorumlu katıldı.

Çorumlular Keçiören Başkan Altınok’un özel ilgisine teşekkür ederken, görkemli açılıştan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 20.05.2019 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.