Türk Telekom’dan kan bağışı

Türk Telekom’un sosyal sorumluluk bilinciyle başlattığı ve senede iki kez yapılan Kızılay’a kan...

14 Ocak 2015 Çarşamba 12:23
 Türk Telekom’dan kan bağışı


Türk Telekom’un sosyal sorumluluk bilinciyle başlattığı ve senede iki kez yapılan Kızılay’a kan bağışı kampanyası devam ediyor. Türk Telekom Çorum  İl Müdürlüğü çalışanları da kampanya kapsamında gönüllü kan bağışında bulunarak destek verenler arasındaydı.


Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, teknolojiye ve altyapıya yaptığı yatırımların yanı sıra sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla toplum yaşamına değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kızılay ile ülke çapında iş birliği gerçekleştiren Türk Telekom, çalışanlarının gönüllü desteğini Çorum’da sürdürdü. Çorum Türk Telekom İl Müdürlüğü’nün 24 çalışanı Kızılay’a kan bağışında bulundu.


Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün, yaptığı açıklamada, "Türk Kızılayı ile iş birliği içerisinde Çorum’da kan bağışı kampanyası düzenledik. Önümüzdeki yıllarda da bu kampanyaların devam etmesini ümit ediyorum. Kampanyanın hem bağışta bulunanlar için hem de bağışları kabul edenler için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.




Son Güncelleme: 14.01.2015 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.