Türk'ün asil evladı galip geldi

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, 15 Temmuz'da Türk'ün asil evladınıng alip geldiğini belirtti.

15 Temmuz 2018 Pazar 20:52
Türk'ün asil evladı galip geldi

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanın birliği, milletin dirliği uğruna şehadet şerbetini içen 251 kahramanı saygı ve rahmetle andıklarını bildirdi.

Ünlü, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “15 Temmuz; yıllarca halkımızın dini duygularını sömürerek semiren bir yapının ihanetinin tüm çıplaklığıyla ortaya çıktığı bir gündür. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in yaptığı erken uyarılar anlaşılabilmiş, dikkate alınmış olsa milletimiz o kara geceyi yaşamazdı.

Ülkemizin üstündeki karanlık emeller 15 Temmuz'da hortlamış, CIA'nın çocukları yine yeniden ülkemizin ve milletimizin kaderine müdahale etme teşebbüsünde bulunmuştur. Ancak bu kez CIA'nın veled-i zina çocukları değil Türk'ün asil evladı galip gelmiş; Türk milleti çelikten iradesini ortaya koymuş, gösterdiği azim ve cesaret bütün dünyayı şaşkına çevirmiştir.

Vatanın birliği milletin dirliği uğruna o meşum gecede şehadet şerbetini içen 251 kahramanı saygıyla ve rahmetle anıyor, iki binin üzerindeki gazimize de sağlık ve esenlikler diliyoruz.

FETÖ kalkışmasının başladığını öğrenir öğrenmez MHP Genel Merkezine geçerek darbenin karşısında dimdik yer alan ve yaptığı açıklamalarla darbeci hainlere ilk gerçek tokadı indiren Sayın Devlet Bahçeli Bey'e, darbeciler karşısında dimdik duran Sayın Cumhurbaşkanı ve Hükûmet Üyelerine, şerefli mazisine layık olduğunu bir kez daha gösteren Gazi Meclis ve üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

Son Güncelleme: 16.07.2018 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-07-16 05:49:14

15 Temmuz Hainlerin darbesinde, Ben
Bahçeli'nin TV,ye yansıyan bir açıklama veya beyanatıni göremedim.. Ne demiş. Nasıl bir açıklama yapmış bir aciklar misiniz?

Avatar
CCC 2018-07-16 10:27:40

Seçilmiş hükümetimizin sonuna kadar yanındayım dedi Sayın Bahceli saat 23 civarı. Hem de en erken duruş sergiledi. Allah razı olsun Sayın Bahçeli'mizden.

Avatar
Murat 2018-07-16 10:34:49

Darbe günü değil zaten darbeden ÖNCE açıklamaları var. MHP her zaman fetönün zararlı olduğunu gündeme getirmiştir.