“Türkiye’yi teslim alamayacaklar”

Anadolu Medya ve Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç, Mehmet Karadağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 13:14
“Türkiye’yi teslim alamayacaklar”

Anadolu Medya ve Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç, Mehmet Karadağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Anadolu Medya ve Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ve TV 19 Yönetmeni Rabianur Hoşgör, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Bekir Kılıç, İstanbul'da yaşanan son terör olayına değindi. İstanbul'da ki terör saldırısını kınadıklarını belirten Bekir Kılıç, 'Birliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan bu terör olayları karşısında asla yılmayacağız. Bu terör saldırısını gerçekleştirenleri ve arkasında ki karanlık güçleri şiddetle lanetliyorum.' dedi.

Terörün yeri ve zamanı olmadığını vurgulayan Kılıç; 'Ülkemizde inşallah bundan sonra böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Terör terördür. Terörün yeri ve zamanı yoktur. İki gün öncesinde huzur operasyonu yapıldı ancak yine de önleyemedik. Terör belasından bir an önce kurtulmalıyız.' diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ da TV 19 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ve ekibine başarılar diledi.

'BASININ YERİNİ VE ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ'


Çorum'un tek ulusal kanal olma özelliği taşıyan TV 19'a yayın hayatında başarılar dileyen Karadağ, AK Parti İl Başkanı olarak basının yerini ve önemini çok iyi bildiklerini söyledi.


Basının topluma hizmet anlamında ciddi bir güç olduğunun farkında olduklarını belirten Karadağ; 'Ülkemizin gerek huzuru gerek ekonomik kalkınması iktidar partisinin hizmetlerinin duyurulması noktasında ciddi bir görev üstlendiğinden şüphemiz yok. Daha önce basın mensubu olarak da çalıştığım için basının içinden gelen birisiyim. Basınla diyaloglarımız hep olumlu olacak.' dedi.

10 Aralık Cuma günü İstanbul'da yaşanan terör olayı ile ilgili açıklamada bulunan Karadağ, saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

'TERÖR TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ
HİÇBİR ZAMAN TESLİM ALAMAYACAK'


'Terör eylemlerinin ister PKK, ister FETÖ, ister DAEŞ, İster DHKP-C ve diğer örgütlerden hangisinden gelirse gelsin bir insanlık suçu olduğunu ve şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum.' diyen Karadağ, terörün Türkiye'nin geleceğini ve Türk milletinin huzur ve sükûnunu hiçbir zaman teslim alamayacağını belirterek, millet olarak terörün hep karşında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydetti.

Karadağ ayrıca son terör eylemlerinden sonra Cuma günü Ulucami'de Sivil Toplum Kuruluşları tarafından şehitler için düzenlenecek  mevlid ve gıyabi cenaze namazı programına katılacaklarını söyledi.

 

Son Güncelleme: 14.12.2016 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.