Üç İlçenin Toprakları Suya kavuşacak

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tımarlı 2. Kısım şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

14 Haziran 2016 Salı 15:33
Üç İlçenin Toprakları Suya kavuşacak

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tımarlı 2. Kısım şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Yüklenici Firma Genel Müdürü Nurettin Yılmaz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Uslu, “Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerimizin topraklarını su ile buluşturacak olan Tımarlı Sulaması 2. Kısım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 185,2 Milyon TL mal olacak proje ile 77.050 dekar araziyi sulanması hedeflenmektedir. Toplam ana boru uzunluğu 62.328 metre ve toplam şebeke uzunluğu ise 188 kilometredir. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Tımarlı Sulaması bölgeye tarımsal kalkınma alanında büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 14.06.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.