Ücretsiz taşıma için toplu taşımaya destek

Çorum Belediyesi pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına toplu taşımada ücretsiz uygulamaya devam ederker, Ulaş A.Ş.'ye de katkı veriyor.

27 Eylül 2020 Pazar 13:44
Ücretsiz taşıma için toplu taşımaya destek

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına toplu taşımanın ücretsiz olduğunu hatırlatarak, "ULAŞ A.Ş firmamıza daha önce yakıt desteğinde bulunmuştuk. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaya devam edeceğiz.”dedi.

Pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanları toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte çok yorucu ve stresli bir ortamda çalışan sağlık çalışanlarını unutmadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanmaya devam ettiğini vurguladı. İl Umumi Hıfzıssıhha Toplantısında 21.09.2020 tarihinde de bu uygulamanın ikinci bir talimata kadar devam etmesi kararının alındığını hatırlatan Başkan Aşgın, “Koronavirüs vakalarının şehrimizde de görülmeye başlaması ile birlikte Çorum Belediyesi olarak tam sağlık çalışanlarımızın yanında yer aldık. Onlara moral vermek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla her fırsatta desteğimizi ifade ederek ve onlara ‘iyi ki varsınız' demiştik, demeye devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız tüm toplu ulaşım araçlarından ikinci bir talimata kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler.” Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, toplu ulaşım hizmeti veren ULAŞ A.Ş’nin de pandemi sürecinde yolcu sayısının çok ciddi oranda azaldığını ve giderlerinin arttığını belirterek, “ULAŞ A.Ş firmamıza daha önce yakıt desteğinde bulunmuştuk. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sağlıkçı 2020-09-27 15:45:38

Halk otobüsü şöförlerine valiliğin sağlıkçıları ücretsiz taşıma kararını söylememize rağmen valilik bize yazı göndermedi diye halen kart Bastırıp otobüslere ücretli alıyorlar bilgilerinizeee

Avatar
adsız 2020-09-27 19:43:47

Een durum bu yorum yapan arkadaşın dediği gibi ise belediye boşuna yardım yapmış oluyor.Veya yardım yapıyorsa yapsın ama sağlıkçılar için yapılıyor algısını olusturmasin

Avatar
Gizem 2020-09-28 03:43:00

Seçim gelsede şu adam bi gideydi Allahım sinirlerim bozuluyo şehir bozuluyo

Avatar
MİSAFİR 2020-09-28 09:24:48

YA ŞÖFÖRLERİN HABERİ YOK YADA ŞÖFÖRLER FIRSATÇILIK YAPIYOR.HABERİMİZ YOK İSTERSEN BAŞKANI ARAYIM DEDİ.DEMEKKİ BELEDİYE DENETLİYEMİYOR

Avatar
SAĞLIK BİR 2020-09-30 10:54:12

KÜLLİYEN YALAN HABER. BİR TEK KİŞİ SAĞLIK KİMLİĞİNİ GÖSTEREREK ÜCRETSİZ OLARAK OTOBÜSE BİNSİN BAKALIM. BİZE YAZI GELMEDİ DİYE GEÇİŞTİRİYORLAR. ZATEN ZAMAN GEÇİŞTİREREK AMAN KENDİ PARAMLA BİNEYİM BEZGİNLİĞİ YARATIYORL/AR. HER TARAFTADA SAĞLIK PERSONELİNE ULAŞIM KONUSUNDA DESTEK SAĞLIYORUZJREKLAMI YAPIYORLAR. YALAN YALAN YALAN