Üçüncü hafta maçları oynandı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu üçüncü hafta maçları hafta sonu oynanan üç maçla tamamlandı.

05 Aralık 2016 Pazartesi 10:04
Üçüncü hafta maçları oynandı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu üçüncü hafta maçları hafta sonu oynanan üç maçla tamamlandı.

Hafta sonu oynanan maçlar sonunda; Samsun Veteranlar rakibi Akçakoca Gökspor takımını 6-1, Bartın Kozcağız Belediyespor takımı Çorum Hitit Masterler takımı ile 2-2, Karabük Veteranlar ise deplasmanda Zonguldak Veteranlar takımını 4-1 yendi.

SAMSUN VETERANLAR LİDERLİĞİ SEVDİ

İlk iki haftada aldığı galibiyetlerle Batı Karadeniz grubunun lideri olan Samsun Veteranlar bu haftayı da kayıpsız tamamlayarak liderliğini devam ettirdi. Kendi evinde Akçakoca Gökspor takımını ile cumartesi günü saat 12.00 de karşılaşan Samsun Veteranlar rakibini 6-1 yenerek bu haftayı da üç puanla tamamladı. Akçakoca Gökspor takımı ise bu haftayı da puansız tamamladı.

BARTIN KOZCAĞIZ İLE ÇORUM HİTİT MASTERLER PUANLARI PAYLAŞTI

Cumartesi günü saat 12.00 de Kozcağız stadında karşılaşan Bartın Kozcağız Belediyespor ile Çorum Hitit Masterler takımları 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar. Bartın Kozcağız Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 4'e çıkarırken, Çorum Hitit Masterler takımı ise yine deplasmanda berabere kalarak 2 puanla haftayı tamamladı.

KARABÜK, ZONGULDAK DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

Karabük Veteranlar deplasmanda Zonguldak Veteranlar'ı 4-1 yenerek 3 puanının sahibi oldu. Haftaya ikinci sırada giren Karabük Veteranlar geçen haftaki deplasman galibiyetinden sonra bu hafta yine deplasmanda kazanarak ikinciliğini bu hafta da devam ettirdi. Zonguldak Veteranlar ise son iki haftadır aldığı mağlubiyetlerle 3 puanda kaldı.



Son Güncelleme: 05.12.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165