Üçüncü kez federasyonda

Erdoğan Çerikçi, yeniden federasyon yönetimine girdi.

05 Temmuz 2018 Perşembe 01:13
Üçüncü kez federasyonda

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, yeniden federasyon yönetimine girdi. Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Sinan Turhan’ın tekrar seçilerek güven tazelediği genel kurulda Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi Federasyon Yönetim Kurulu’na 3. kez seçildi. Kendisini bu göreve layık gören başta Federasyon Genel Başkanı Sinan Turhan olmak üzere Federasyona bağlı tüm oda başkanlarına, Genel Kurul üyelerine teşekkür eden Çerikçi, 4 yıllığına Federasyon Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmekten ve Çorum’u Ankara’da temsil etmekten mutlu olduğunu ifade etti.

GENEL BAŞKANVEKİLİ

Çerikçi, Çorumlu esnaf ve sanatkârların sorunlarını yine Ankara’da birinci elden takip edeceğini söyledi. Bu arada, Çerikçi, geçtiğimiz dönem Federasyonda Genel Başkanvekilliği görevini yürütüyordu. Genel Başkan Sinan Turhan’ın ardından yönetim listesinin ikinci sırasında bulunan Erdoğan Çerikçi’nin tekrar Federasyonda Genel Başkanvekili olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.