Ufukta bir Ankara ziyareti daha var

Adliye Sarayı’na ek bina gündemdeki yerini korurken, gelecek hafta Adalet Bakanlığı'na bir ziyaret yapılmasının planlandığı öğrenildi.

17 Ekim 2019 Perşembe 23:21
Ufukta bir Ankara ziyareti daha var

Adliye Sarayı’na ek bina gündemdeki yerini koruyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti il Başkanı Yusuf Ahlatcı, Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, geçtiğimiz hafta teknik personelin de katılımıyla Belediye Başkanlığı Makamı’nda bir araya gelerek Adliye Sarayı Projesi’ni ele almıştı.

Önecki gün de AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. İbrahim Güleç ile Belediye İmar Müdürü Yüksel Poyraz aynı konuda bir görüşme yaptı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ulukavak Mahallesi’nde bulunan Adliye ek binası ile ilgili istişarede bulunduklarını belirtirken, gelecek hafta milletvekillerinin de katılımıyla Adalet Bakanlığı ile bir görüşme yapılması planlanıyor.

Son Güncelleme: 20.10.2019 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şamil 2019-10-18 09:51:35

Masada iş yok AŞ yok İstihdam yok ...Beton var inşaat var git gel Ankara 6 saaat ????????????????

Avatar
Kennan 2019-10-18 21:25:50

Adalet bakanlığı personel eğitim merkezide yapılmalı. İlimiz ilçelerimiz hareketlenir. Yeri söyleyeyim. İskilip Meydan mahallesinde bulunan boşaltılan cezaevi üstündede hastane var derslik otel hirşey olur. Düşünülsün.

Avatar
Don Kişot 2019-10-18 22:16:16

Bunları görünce galatasaraylı sabri geliyo hep aklıma 'bal yapmaz arı' Allah'ım nolur yanılan ben oluyum tek başarsınlar ben haksız çıkayım.

Avatar
oğuz ateş 2019-10-20 02:41:19

Çorum'a acilen bir cezaevi yapsınlar. en büyük yatıırmlar bu zaten. ve cezaevi çok ihtiyaç. bütün hırsızları atsan yer kalmaz.

Avatar
Geçici işçi 2019-10-20 18:51:34

Kırıkkale yozgat gazetelerini takip edin. İş yapılan yerler... Lafla peynir gemisi yürütenler... Kırıkkale askeri Birliği kaptı hayırlı olsum...

banner165