Uğurludağ meydanına Erdoğan ismi verildi

Çorum'un Uğurludağ ilçe meydanına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismi verildi.

09 Temmuz 2020 Perşembe 12:18
Uğurludağ meydanına Erdoğan ismi verildi

Çorum'un Uğurludağ ilçe meydanına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismi verildi.

Uğurludağ Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Remzi Torun başkanlığında gerçekleştirildi.

Yenicami Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde tamamlanan ve kentsel dönüşüm sonrasında ortaya çıkan, içerisinde 13 adet işyeri ve saat kulesinin de bulunduğu meydana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ismi verildi.

Meclis üyeleri kararı oy birliği ile aldı.

Belediye Başkanı Remzi Torun yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan meydana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verildiğini söyledi.

Aldıkları kararın hayırlı olması dileğinde bulunan Torun, “Bu ülkeye büyük hizmetler vermiş Cumhurbaşkanımızın isminin Uğurludağ İlçemizde yaşatmış olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu bir kadirşinaslıktır, vefakarlıktır” dedi.

Son Güncelleme: 09.07.2020 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haber 2020-07-09 16:41:55

Caddeye isim vermek ilçenize hiçbir şey katmayacak sayın Başkan. Köy gibi ilçe olarak kalmaya devam edeceksiniz

Avatar
eğtm 2020-07-09 20:52:08

bu anlayış değişmez...