Uğurludağ ve Alaca bilgi verdi

Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında...

02 Ekim 2013 Çarşamba 18:15
 Uğurludağ ve Alaca bilgi verdi


Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek 24. Dönem 4. Yasama Yılı’nın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Ziyarette, Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İpek, “Çorum Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün destekleriyle yaptığımız parkı Kurban Bayramına bitirmiş olacağız. Yapımına başladığımız 18 dükkânın inşaatı ile kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Önceki yıllarda olduğu gibi desteklerinizle İŞKUR tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma programından bu yılda yararlanıyoruz. Belediyemiz bu imkânlar dâhilinde istihdamı artırarak hizmetlerini daha da hızlandırmış durumda desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Yazgan’dan Uslu’ya ziyaret

Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek yapılan hizmetler ile ilgili bilgiler verdi.

Yazgan, Uslu’nun daha önceden talebi üzerine hazırlattığı; 15-16 yıl önce imar planında yeri belirlenerek yapılması ertelenen Alaca hükümet konağı hakkında bilgiler içeren bir dosya takdim etti. Yazgan aynı zamanda yapımı devam eden Alaca Devlet Hastanesi, Meslek Yüksek Okulu inşaatları ve ilçeye yapılan yatırımların hakkında bilgiler verdi.

Uslu, Yazgan’a hastane yapımı ile ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı ve yeni ihaleyi alan firmanın durumunu da sordu. Yazgan ise 31 Aralık 2013 tarihinde yüklenici firmanın işi tamamlayacağını ifade etti.

Ziyarette ayrıca, Alaca Meslek Yüksek Okulu İnşaatı, Çevreyolu ve Doğalgaz abonelik işlemlerinin seyri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.







Son Güncelleme: 02.10.2013 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.