Uğurludağ’da bayramlaşma

Uğurludağ’da Kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

08 Ekim 2014 Çarşamba 18:23
 Uğurludağ’da bayramlaşma


Uğurludağ’da Kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına Kaymakam Hasan Gümüşçüoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet İldeniz, İlçe Emniyet Amir Vekili Taner Ercan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramların milli ve manevi değerlerin yaşatılarak gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli bir rol oynadığını belirten kaymakam Gümüşçüoğlu, “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha yoğun yaşandığı bu günlerde büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret etmenin, bayram sevincini paylaşmanın insanlık görevi olduğunu unutmamalıyız” dedi.

Bayramlaşma programından sonra Gümüşçüoğlu ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladılar.



Son Güncelleme: 08.10.2014 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.