Uğurludağ’da yatırım incelemesi

Vali Sabri Başköy, Uğurludağ İlçe Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu’ndan devam eden kamu yatırımları ile diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.

04 Ekim 2013 Cuma 15:47
 Uğurludağ’da yatırım incelemesi


Vali Sabri Başköy, Uğurludağ İlçe Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu’ndan devam eden kamu yatırımları ile diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Ziyaret sırasında Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek de hazır bulundu.

İlçe Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu’nun makamında gerçekleşen ve ilçenin sorunları hakkında karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Vali Başköy; “Kaymakamlık, belediyemiz ve diğer kurumları, kollektif anlayış içerisinde yapacakları çalışmalarla, vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacaktır.”dedi

Kaymakamlık ziyaretinin akabinde Vali Sabri Başköy, Uğurludağ ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi.



Son Güncelleme: 04.10.2013 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165