Uğurludağlılar iftarda buluştu

Uğurludağ Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle verilen iftar yemeğinde birlik ve...

14 Temmuz 2015 Salı 14:54
 Uğurludağlılar iftarda buluştu


Uğurludağ Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle verilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıktı. 

İftar yemeğine AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK partili ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler Uğurludağ halkıyla kardeşlik sofrasında buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Remzi Torun, “Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Ama dünyanın bir çok bölgesinde Müslüman kanı ve mazlumun gözyaşı akmaya devam ediyor. Ramazan ayının İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin ve akan kanın durmasına vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu ise Ramazan ayında Çorumlularla aynı sofrada bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına vesile oluyor. Buraya gelerek bu güzel sofranın hazırlanmasına emek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi ve bayramınızı şimdiden kutluyorum Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise AK Parti iktidarında başlayan bu geleneğin devam etmesi dileğinde bulundu.




İHA

Son Güncelleme: 14.07.2015 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.