Ulaştırma Bakanı Çorum'a geliyor

AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı’nın Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan ile yaptığı görüşmenin detayı açıklandı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 15:37
Ulaştırma Bakanı Çorum'a geliyor

AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı’nın Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan ile yaptığı görüşmenin detayı açıklandı.

İşte o bilgi notu:

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti. MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan öncülüğünde Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan ile Çorum’da bakanlığın devam eden yatırımları, yeni yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüştü.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bakan Turhan ile Çorum’da yapımı devam eden ilçe yollarının durumu hakkında istişarede bulunduklarını bildirdi.

Görüşme sırasında Çorum’un son günlerde gündemini meşgul eden Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırması önüne alınacak tedbir konusunu da ele aldıklarını söyleyen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, hastane önüne battı-çıktı olarak bilinen alt geçit yapılması konusunda fikir birliğine varıldığını kaydetti.

Ceylan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın önümüzdeki Mart ayı içerisinde Çorum’a geleceğini açıklarken, Bakan Turhan’ın hastane önünde de incelemeler yapacağını, bunun ardından da yapılacak projenin kesinlik kazanacağını ifade etti.

Görüşme sırasında Çorum’a havaalanı kazandırılması konusunda da Çorum heyeti olarak ısrarlarını bir kez daha ilettiklerini belirten Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bakan Turhan’a 1990’lı yıllarda yapımına başlanan havaalanında yüzde 24’lük kısmı tamamlandığını, ancak ilerleyen yıllarda çalışmaların durdurulduğunu aktardıklarını söyledi.

Yarım kalan yatırımın tamamlanmasını istediklerini ifade eden Milletvekili Ceylan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın da Çorum ziyareti sırasında yarım kalan havaalanı inşaatının bulunduğu bölgede inceleme yapacağını kaydetti.

AK Parti’nin 18 yıllık iktidarı döneminde Çorum’a yapılan 17 milyara yakın yatırımlara yenilerini eklemek için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Milletvekili Ceylan, yapılan eleştirilerin aksine havaalanının Çorum’a mutlaka kazandırılacağını, bunun da yine AK Parti tarafından yapılacağının herkes tarafından görüleceğini iddia etti.

Ceylan, Bakan Turhan’ın Mart ayındaki ziyaretinin kesin gününün ise önümüzdeki günlerde belli olacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 09.02.2020 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-02-05 17:14:21

Ankara Sivas hızlı trenini kullanarak gelebilir

Avatar
veli 2020-02-05 16:49:14

Ulaştırma bakanı sayesinde Çorum limanına gemi yanaşacak. ama liman Samsun da olacak

Avatar
Osman 2020-02-05 15:58:19

Hastane önüne alt geçit teknik olarak yapılır. Fakat orası sıkıntılı , bu yüzden bakanlık yapmıyor. Orasını asansörlü üst geçit çözer .

Avatar
saffet 2020-02-05 15:55:28

Bakana iskilip yolunu sorun 10 yıldır bitiremediniz.

Avatar
Ahmet 2020-02-05 16:45:48

Sayın Bakan seçim hemen öncesi Anitta otelde havaalanı sözü vermişiti.Gereğini yapsın lütfen.Yapmazsa oy moy yok artık.

Avatar
Turgut 2020-02-05 18:26:40

Deniz bitti , ameleye paydos.

Avatar
Hüsam 2020-02-05 18:54:02

Çorumluların sivas ankara hızlı tren hattını nasıl kullanacağını tarif etmeye geliyormuş

Avatar
corumsever 2020-02-05 22:58:02

Tolga süper yorum olmuş