Ulaştırma Bakanı pazar günü Çorum'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yatırımları incelemek üzere Çorum'a geliyor

11 Mart 2020 Çarşamba 22:27
Ulaştırma Bakanı pazar günü Çorum'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 15 Mart Pazar günü Çorum’a geliyor.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir görüşme yaptı. Bakan Turhan, bu görüşme sırasında Çorum’a davet edildi.

Akşam saatlerinde de AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Milletvekili Oğuzhan Kaya, Bakan Cahit Turhan ile bir kez daha görüştü.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Bakan Mehmet Cahit Turhan’ın 15 Mart Pazar günü Çorum’a geleceğini duyurdu. Milletvekili Oğuzhan Kaya ile birlikte Bakan Turhan’ın Çorum programı hakkında bir görüşme daha yaptıklarını kaydeden Milletvekili Ceylan, Bakan Turhan’ın Çorum’da başta Kırkdilim olmak üzere Ulaştırma Bakanlığı’nın yatırımlarını yerinde görme fırsatı bulacağını vurguladı. Bakan Turhan’ın her seferinde olduğu gibi bu ziyareti sırasında da Çorum’a heybesi dolu bir şekilde gelmesini beklediklerini anlatan Ceylan, Bakan Cahit Turhan’ın Çorum’a kazandırılacak yeni yatırım müjdelerini vereceğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.03.2020 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cesur 2020-03-12 02:41:38

Kesin havaalanı ve hızlı trenin temelini atacaktır Sn Vekiller görüştü ise

Avatar
Bana Sorarsanız... 2020-03-12 07:54:42

Ya uçağa, ya trene binip te gelecasa gelsin. Yoğusa heç gelmesin!

Avatar
Yusuf 2020-03-12 09:38:22

Bu bakan Çorumlular trene Kırıkkale den binsin dememiş miydi. Herhalde Kırıkkale deki Tren duraklarının sözünü verir.