'Ülkemiz bu bataklıktan bir an önce kurtulmalı'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Çetin, Ankara’da meydana gelen terör saldırını kınayarak konu ile ilgili açıklama yaptı.

18 Şubat 2016 Perşembe 10:44
'Ülkemiz bu bataklıktan bir an önce kurtulmalı'

Milliyetçi Hareket
  Partisi İl Başkanı Bekir Çetin, Ankara’da meydana gelen terör saldırını kınayarak konu ile ilgili açıklama yaptı.


Çetin, ”Dün başkentimiz Ankara’da meydana gelen terör saldırısında 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini 61 vatandaşımızın ise yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.”dedi.


Ülkemizin başkenti olmasının yanı sıra saldırının gerçekleştirildiği yer devletin en üst düzey kurumlarının olması nedeniyle ayrıca dikkat çekici olduğunu ifade eden çetin, açıklamasına şöyle devam etti;


“Bu saldırı terörist grupların Türkiye Cumhuriyeti Devletine açık bir meydan okumasıdır.


Devleti idare edenlere düşen görev bu olayın sorumlularını en kısa zamanda tespit etmenin yanı sıra olayda meydana gelen istihbarat zafiyetinin de sebeplerini araştırmak, bu ve benzeri olayların bir daha gerçekleşmesinin önüne geçmektir.


Teröre karşı bütün Türk milletinin her türlü ayrımı bir kenara bırakarak omuz omuza durması, ülkemizin bu bataklıktan bir an önce kurtulması ilk önceliğimiz olmalıdır.


Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise şifalar diliyorum.


Yüce Allah başta hayatını kaybeden vatandaşlarımızın aileleri olmak üzere bütün Türk milletine sabırlar ihsan eylesin.”

Son Güncelleme: 18.02.2016 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.