Ülkücüler Başbuğ için Ankara'da

Ülkü Ocakları ‘100 Bin Bozkurt Ankara’da’ sloganıyla, MHP kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yılında çeşitli etkinlikler düzenliyor

25 Kasım 2017 Cumartesi 23:00
Ülkücüler Başbuğ için Ankara'da

Ülkü Ocakları ‘100 Bin Bozkurt Ankara’da’ sloganıyla, MHP kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yıldönümünü nedeniyle çeşitli programlar düzenliyor. Bu kapsamda Çorum Ülkü Ocakları yarın başkentte gerçekleşecek olan Ülkü Ocakları 3. Türk Gençlik Kurultayı’na katılmak üzere bin ülkücü genç ile yola çıkıyor.

Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret ile başlayacak program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir'e yürüyüş ile devam edecek.

Anıtkabir'den Ankara Arena Spor Salonu’na geçecek olan Ülkücüler, burada 3. Türk Gençlik Kurultayı ve Çalıştayı’nı gerçekleştirecek. Kurultayda Türk Dünyasının ve Türkiye'nin güncel meseleleri tartışılacak, çözüm yolları üzerinde durulacak.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı M. Yavuz Ünlü, yaptığı açıklamada "Türk’ün Son Başbuğu Alparslan Türkeş Bey ömrünü Türk Milliyetçiliğine ve Türk Dünyasına adamıştır. Biz Ülkücüler, evlatları olarak onun bıraktığı emanetlere ve davasına sahip çıkmaya yemin ettik. Fikirlerini son nefesimize kadar savunacağız.

Bu amaçla Çorum'dan yiğit bin ülkücü kardeşimle beraber hem Başbuğ'umuzu hem Atatürk'ümüzü anmak hem de Gençlik Kurultayımızı gerçekleştirmek üzere Ankara'da olacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.