Ülkücülerden ‘Ant’ açıklaması

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, andımızın tekrar okullarda okutulması kararını sevindirici bir gelişme olarak değerlendirdi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 00:15
Ülkücülerden ‘Ant’ açıklaması

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, andımızın tekrar okullarda okutulması kararını sevindirici bir gelişme olarak değerlendirdi.

Ünlü, yaptığı açıklamada, çözülme sürecinde Kandil, İmralı ve Pensilvanya şeytan üçgeninin dayatmasıyla milletimiz adına menfi bir karar alınarak ‘Andımız’ın okullarda okutulmasının kaldırıldığını, Türk Eğitim-Sen tarafından verilen hukuk mücadelesi sonucunda Danıştay’ın bu kararı bozarak okullarda tekrar okutulması yönünde karar aldığını hatırlatarak, şöyle dedi; “Alınan kararın milletimiz adına sevindiricidir. Danıştay bu kararıyla milli vicdanın sesi olmuştur.

Ancak alınan bu kararın ardından bazı kesimlerde rahatsızlık meydana geldiği gözlemlenmektedir. Varlığını Türk varlığına değil de FETÖ’ye PKK’ya ve türevleri terör örgütlerine armağan edenler doğal bir hazımsızlık içine girmiştir. Bu karardan rahatsız olanların muhtelif bahane ve sebepleri vardır fakat tek ortak noktaları Türk düşmanlığı üzerinde birleşmeleridir.

Yoksa kimsenin doğru olmayı, çalışkan olmayı, küçüklere sevgi ve büyüklere saygıyı öğütleyen, yurdu ve milleti sevmeyi, yükselmeyi, ilerlemeyi hedefleyen bir ‘and’dan rahatsız olduğunu iddia edemeyiz.

Varlık gayesi emperyal güçlere uşaklık olan kimselerin; Amerikancı, Rusçu, Çinci, Arapçı olan şahısların ‘Ne Mutlu Türküm Diyene" cümlesinden rahatsızlık duymaları doğaldır. Çünkü "Varlığını Türk Varlığına Armağan’ edenler, varlığını Türk varlığına borçlu olup emperyal çıkarlar için harcayanların korkulu rüyasıdır. 15 Temmuz'da da görüldüğü gibi bu küresel uşaklar karşılarında ‘Varlığını Türk Varlığına Armağan’ eden yiğitleri bulmuş, ‘Cihan yıkılsa bu cephenin sarsılmayacağını’ görmüştür. Bölücü emellerini çeşitli kisveler ardında gizleyerek Türk düşmanlığına soyunanlar bilmelidir ki asil Türk Milleti vatanına, bayrağına, milli benliğine ve ‘And’ına sahip çıkarak bütün Türk düşmanlarını bir sillede yere serecektir. Tarih tekerrürden ibaretse eğer; yine bir gün Türk'ün çelik yumruğu müstevlilerin ve onların yerli işbirlikçilerinin tepesine yıldırım gibi inecek, Türk'e kefen biçenleri yeryüzünden silecektir.

Bu vesile ile Büyük Türk Milletinden milli değerlerimize karşı daha hassas olmasını ve milli değerlerimizi yok sayma gafletinde bulunanları da vicdan terazisinde tartarak gerekli cezayı vermesini rica ediyoruz.

Ülkü Ocakları olarak ne Türklüğümüzü haykırmaktan ne de Atatürk’e ve değerlerine sahip çıkmaktan vazgeçeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene!”

Son Güncelleme: 22.10.2018 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömr ygldre 2018-10-22 09:54:52

Ben varlığımı ALLAH a armağan ediyorum alemlerin RABBİ ne.....türküde kürdü
de arabida Çerkezi de yaradan ALLAH a.....varlığım onun yoluna armağan olsun ...sen türkün doğrusun Arap eğri mi....sen türkün çalışkandır Laz tembel mi....sen türskün büyüklerini sayıyorsun Çerkez sövüyor mu....bırakın kardeşim kafatası milliyetçiliğini küçücük beyinlere nifak tohumu ekmeyı. ...üstünlük ancak takva iledir ....doğuda çalısmis bir öğretmen olarak yazıyorum

Avatar
İhtiyar 2018-10-22 09:44:23

Milli bilinç ve aidiyet duygusunu geliştirmek için özellikle ulus devlet olarak ayakta durmaya çalışan bizim gibi ülkeler için bu tür tekrarlar iyidir fakat bu slogan milliyetçiliği ile kalmamalı akabinde gönüllerde ve beyinlerde yer etmelidir.Okullar öğrencilerin kafalarını gereksiz bilgilerle uyuşturmak yerine hayata erdeme ve ahlaka dair bilgiler öğretmeliler.Ülkesini en çok seven yaptığı işi en iyi şekilde yapandır, en iyi hizmet edendir mantığını oturtmak lazım.Devleti, devletin halka karşı sorumluluklarını vergi yükümlülüğünü ama devletin de adil olması gerektiğini öğretelim ki bu çocuklar adil idareciler olsun.fırsatçılık, umursamazlık, kayırmacılık, halkı tanımamazlık, sen çalış ben yiyeyim anlaşıyı kötü hasletler olarak hergün defalarca anlatılmalıdır.

Avatar
Çorumlu 2018-10-22 09:09:41

Ya bırakın bu içi boş işleri. Andımızı okusak ne okumasak ne olur.Kahvehaneler, kafeler full dolu.Hiç kimse ben memleketim için, milletim için, alemi islam için ne yapabilirim derdinde değil. Emin olun hep birlikte batıyoruz,batıyoruz.

Avatar
cihan tufan 2018-10-22 10:24:29

siz sabahtan akşama kadar andımızı okuyun.kurana ve rasülüne tabi olmak, şirk içeren metinleri zorla okutturmak arapçılık değildir! ırkçılık toplumları ayrıştırır!

Avatar
Çorumlu 2018-10-22 00:30:49

Helal olsun kardeşlerimize ne mutlu türküm diyene

Avatar
Murat 2018-10-22 11:03:01

Araplaşmayı göze alan Arap ülkelerine gitsin. Sizin kafatası dediğiniz milliyetçiliği yapacak yürek ve cesaret ne gezer sizde? Zaten bitek ümmeti Muhammed i bilen sizsiniz MHP liler gayri müslim mi? En kötü cahil siz gibi okumuş cahillerdi.. Kimsenin laz a çerkez e bişey dediği yok provakatörlük yapma. Devlet onaylamışsa bitmiştir. işinize geldi mi yargı, doğru dürüst gelmedi mi yanlış karar.. Sizi Allah'a havale ediyorum

Avatar
Gül 2018-10-22 21:20:28

Bazı avrupa devlerinde olduğu gibi öğrenciler koruyucu dua ile sınıfa alınmalı ak partiliyim ülkücü asker kardeşlerimde Ayetel Kürsi Bismillahi la yedurru maasmihi duasını okumalarını çok istemişimdir ALLAH devletimize milletimize zeval vermesin Amin

Avatar
Ne Mutlu Müslümanım Diyene 2018-10-26 19:11:19

‘Andımız’ dediğimiz marşın aynısı Irak’ta var. ıraklı Araplar kendi ırkını milliyetini aynı bizim andımızdaki cümlelerin aynısıyla övüyor ayrıca bir cümle dahi Müslümanlıkla alakalı değil. Suriye’de aynı şekilde. Ve maalesef Türkiye'de de aynı Metin okunuyor. Peki bu metinlerin yazarları farklı ama cümleler aynı nasıl oluyor. Ben size söyleyim İngilizler demiş ki; biz bunların ülkelerini ayırdık, aralarına sınırlar çektik fakat bunların zihinlerindeki bağları da çözmemiz lazım dediler ve bununda en kolay yolu olan ırkçılıkla bölebileceğini zaten biliyordu. Uyuyoruz uyuyoruz.

banner165