Ülkücülerin misafiri şehit ve gazi aileleri oldu

Çorum Ülkü Ocakları geleneksel iftar programında şehit ve gazi ailelerini misafir etti.

12 Mayıs 2019 Pazar 01:01
Ülkücülerin misafiri şehit ve gazi aileleri oldu

Çorum Ülkü Ocakları geleneksel iftar programında şehit ve gazi ailelerini misafir etti.

İftar programına Çorum Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Galip Deniz, dernek yöneticileri, şehit ve gazi aileleri; Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, ve yönetimi, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Selim Aydın, MHP Belediye Meclis Üyesi Selim Güloğlu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Galip Deniz, “Şehit ve Gazi Ailelerine her zaman değer veren Ülkü Ocaklarına teşekkür ederiz. Aynı sofrada ekmeğimizi bölüşmek bizleri mutlu etmiştir.” Dedi.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü de, “Şehit ve gazi ailelerimiz başımızın tacıdır. Her zaman soframız da gönlümüz de açıktır. Ülkücülerin sofrasına diz kırdıkları için kendilerine çok teşekkür ederiz. Bugün ocağımız cennet koktu sayelerinde. Şehit ve gazi analarımızın ve eşlerinin de Anneler Günü’nü bu vesileyle gönülden kutluyorum. Bizler de sizlerin evladıyız. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açıktır.” diye konuştu.

İftar sonrası Ocak Başkanı M. Yavuz Ünlü, şehit ve gazi annelerine gül, evlatlarına da Nutuk ve Bilgetürk eserlerini hediye etti.

Son Güncelleme: 12.05.2019 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-05-12 02:51:11

ALLAH RAZI OLSUN