Ulucamii şadırvanı tadilattan geçecek

Belediye Başkanı Aşgın Ulucami çevresinde gördüğü eksiklikler için talimat verdi

10 Nisan 2019 Çarşamba 16:41
Ulucamii şadırvanı tadilattan geçecek

Ulucamii şadırvan, abdesthane ve tuvaletleri tadilattan geçecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulucami etrafında Belediyenin yaptığı çevre düzenlemesiyle ilgili devam eden çalışmaları inceledi.

Sabah saatlerinde Ulucami’ye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, cami çevresinde devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde incelerken, tespit ettiği aksaklıkların giderilmesi için birim amirlerine talimat verdi.

Peyzaj çalışmalarını sürdüren personelle çay içip sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum'umuzun güzelleşmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ulucamii tarihi yansıtan ve bizim için oldukça büyük bir öneme sahip ibadethanelerimizin başında geliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Ulucamii bahçesinde peyzaj çalışmaları yapıyor. Çevre düzenlemesinin yanı sıra cami bahçe içerisinde bulunan şadırvan, abdesthane ve tuvaletlerin tadilattan geçmesi için gerekli talimatları verdik.  Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

İŞÇİLER BAŞKANIN ÇAYINI İÇTİ

İnceleme sonrasında işçilerle sohbet eden Başkan Aşgın, onlarla birlikte çay içti.

Son Güncelleme: 11.04.2019 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Kendirci 2019-04-10 19:42:29

ULU Camii Tüvaletleri havladImasI iyidegil düzeltilmesi lazım

Avatar
Habib 2019-04-10 19:19:38

Gösterişten başka bişey değil. Bütün hareketleri yapmacık. Yazık oldu çoruma
Vakıf yönetiyor sanki. Kolaycılığa kaçıyor. Neymiş çatrıvanı tadilat yapıyormuş. Proje üret proje. Bunlarla oyakanma. Zaten rutin yapılan işler onlar.

Avatar
mahbub 2019-04-11 11:56:44

Habib isimli arkadaş ; benim bakış açım da şöyle; "zaten rutin yapılan işleri" iyi yapmadan proje üretmeyeceksin üretirsen de öncelik sırasında ilk sıraya rutin yapılan işler gelecek..yolunu kaldırımını düzgün avrupai yapacaksın, suyun kokmayacak, otobüs hatların toplu taşımayı özendirir verimlilikte planlanacak ve kalitesi işletilecek, parkları b...k götürmeyecek oyun grupları her zaman sağlam olacak yani önce yapılanı koruyacaksın.biz ülke olarak bundan kaybettik bakamayacağımız kadar yaptık arkamızı bile dönmeden yeni işlere yöneldik eskileri perişan oldu ama hep projen var mı başgan dedik..la bi durun önce şehrin kozmetiğini düzeltsin adam..250bin nüfusuz 5 milyonluk şehirlerin projelerine özenmenin alemi yok..biz küçük ama bakımlı bir şehir olalım önce..