‘Ümmetin kutsalından elini çek’

Memur-Sen İl Temsilcisi...

17 Eylül 2015 Perşembe 11:02
‘Ümmetin kutsalından elini çek’

Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Saatcı, İsrail tarafından Mescidi Aksa’ya yapılan saldırıya tepki gösterdi.


İslam’ın ilk kıblesi, harem mescidlerinin üçüncüsü, ümmetin izzet ve şerefi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını sürdüren katil devlet İsrail’i şiddetle kınadıklarını belirten Saatcı, şöyle dedi: “İsrail, bu saldırılarını gittikçe artırarak Müslümanların tepkilerini ölçüyor. Kudüs’ü bütünüyle Yahudileştirme ve Mescid-i Aksa’yı yıkıp Harem-i Şerif bölgesinde Siyon Tapınağı inşa etme faaliyetine hız verdikleri de anlaşılıyor. Bu kirli planı da kınıyor ve uyarıyoruz; Katil İsrail ateşle oynuyor. Bunun farkına varmalı, aksi halde kendi tutuşturduğu fitne ateşinde yanacağı konusunda derhal uyarılmalıdır.


Katil devlet İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı çirkin saldırıya sessiz kalmak, zulmü onaylamak, saldırıya ortak olmak anlamına gelir. İsrail’in Mescid-i Aksa’yı hedef alması dünyanın sessizliğinden ve seyirciliğinden aldığı cesaretle hareket ettiğini belgeliyor. Tüm Dünya’yı terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’yı hedef alan saldırılarını, faşizan uygulamalarını uluslararası düzeyde açıkça kınamaya ve bu mukaddes mekânı korumaya çağırıyoruz.


Ümmetin ortak kutsalı olan Mescid-i Aksa için herkesi sorumlu davranmaya davet eden Saatcı,” Asıl sorumluluk sadece Filistinlilerde değil ümmetin omzundadır.  Zulme sessiz kalmamak herkesin boynunun borcudur.  Her türlü zulmü ve cinayeti kendisine hak olarak gören katil İsrail’in kanlı planlarını bozmak için yılmadan mücadeleye devam eden Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmamak insani bir yükümlülüktür. Mescid-i Aksa ve Filistinli kardeşlerimiz bizim onurumuzdur ve Müslümanlar onurunu koruyanlardır. Gün, Ümmetin onurlu çocuklarına, Mescid-i Aksa’nın yılmaz bekçilerine sahip çıkma, katil İsrail’in ırkçı projelerini ayağa kalkarak bozma günüdür. Kudüs ve Mescid-i Aksa özgür olmadıkça Ümmet özgür olmayacaktır.”

Son Güncelleme: 28.07.2018 01:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.