UNİCEF temsilcisine eleştirel soru

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavcuncu, NİCEF Türkiye Temsilcisine manidar bir soru yöneltti.

06 Kasım 2019 Çarşamba 20:19
UNİCEF temsilcisine eleştirel soru

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavcuncu, TBMM İnsan Haklarını İnceleme, Çocuk Hakları Alt Komisyonu toplantısında komisyon üyesi milletvekilleri ve katılımcılara brifing veren UNİCEF Türkiye Temsilcisi Philippe Luucien Duamelle'ye manidar bir soru yöneltti.


İşte Kavuncu’nun UNİCEF Türkiye Temsilcisine sorduğu o soru; "Sunumunuzda sizin de belirttiğiniz üzere Türkiye'de, batılı emperyalist ülkelerin Irak ve Suriye'de gerçekleştirdikleri savaş ve katliamlardan kaçan 4 milyon civarı göçmen/mülteci yaşamaktadır ve bu göçmenlerin %36’sı 1 buçuk milyonu çocuktur. Gene sizin ifadenize göre UNİCEF bu 1 buçuk milyon çocuktan sadece 536 binine '’sınırlı'’ ulaşım sağlamıştır.


Tamamen ABD, batılı emperyalist ülkelerin, masum, savunmasız çocukların oluk oluk akan kanlarını bir damla petrolden daha değersiz görerek çıkardıkları ‘vekalet savaşı’ mağduru çocuk, kadın, yaşlı mültecilere yaptığınız bu ‘komik’ yardım miktarını yeterli görüyor musunuz?”


 

Son Güncelleme: 06.11.2019 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maşallah 2019-11-06 21:03:50

Keşke bizim de çocuklarımızın derdine düşseler.

Avatar
Maşallah isimli arkadaşa 2019-11-07 16:10:34

Bu ne hastalıklı bir bakış açısıdır yaa.. Bir müslümana, bir insana yakışır mı bu düşünce? Acınası enaniyete ve bencilliğine...

Avatar
Hüseyin 2019-11-06 21:02:05

Teşekkür ederiz Sn Vekilim hislerimize tercüman olmuşsunuz