Üniversite öğrencileri ilçeleri tanıyor

Çorum Hitit Üniversitesi Öğrencileri ve Mezunları Derneği (HÜMÖD) üyeleri Osmancık ve Kargı’yı gezdi.

02 Kasım 2014 Pazar 14:41
 Üniversite öğrencileri ilçeleri tanıyor


Çorum Hitit Üniversitesi Öğrencileri ve Mezunları Derneği (HÜMÖD) üyeleri Osmancık ve Kargı’yı gezdi.


Türkiye'nin 7 ayrı bölgesinden ilimize gelerek üniversite eğitimi gören dernek üyesi öğrencilerin şehri ve ilçelerini tanıması, kültürel faaliyetleri, yerel adetleri görmesi amacıyla düzenlenen gezi HÜMÖD Başkanı Ahmet Ölçer'in öncülüğünde gerçekleşti.


Osmancık Koyunbaba Köprüsü, Osmancık Kalesi, İmaret Cami, Akşemsettin Mescidi, Koyunbaba Türbesi'ni ziyaret eden grup daha sonra Kargı’ya geçerek Kargı Panayırı’na katıldı.


Panayırda trap yarışlarına katılan dernek üyeleri, ilçe turu yaparak yerel adetleri öğrendi.


Belediye’nin yemeğine katılan grup, Belediye Başkanı Zeki Şen’e teşekkür etti.


Belediye Başkanı Zeki Şen, öğrencilere her zaman kaplarının açık olduğunu, belediye olarak her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.


HÜMÖD Başkanı Ahmet Ölçer de, Çorum’da üniversite eğitimi gören öğrencilerin bulundukları şehri daha yakından tanımaları amacıyla gezi düzenlediklerini ve bu tür gezilerin, sosyal aktiviteleri öğrencilerin motivasyonu için devam ettireceklerini kaydetti.


Gezi, Kargı Yaylası ve meyve bahçelerinin gezilmesinin ardından son buldu.




Son Güncelleme: 02.11.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.