Üniversite öğrencilerine umre turu

Çorum İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik özel umre turları düzenliyor.

02 Şubat 2017 Perşembe 10:37
Üniversite öğrencilerine umre turu

Çorum İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik özel umre turları düzenliyor.

2017 Yılı Umre Organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerinin bilgi, görgü tecrübe, dini duygu ve motivasyonlarının artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla, öğretim elemanlarının rehberliğinde üniversite öğrencilerine yönelik umre tur programları düzenlendi.

25 yaşını doldurmamış üniversite öğrencilerinden dileyenler bu turlara kayıt yaptırmak için Çorum İl ve İlçe Müftülüklere müracaat edip kayıt yaptırabilecek.

Umre Turları 6 ve 7 gün süreli olacak.  Mekke de 4-5 gün Medine’de ise 2 gün süre ile kalınacak.  Otellerde konaklama 3 kişilik odalarda yapılacak olup ve kişi başı ücreti 2.250 TL olacak. Her Tur’da kontenjan 80 kişi ile sınırlı olup, kayıt yaptıran turlarda yolcu sayısının yeterli olmaması durumunda bir sonraki tur’ a aktarılabilecek veya iptal edilebilecek. Mekke de Kâbe’ye ulaşım servisli Medine’de ise yürüme mesafesinde olacak.
Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

MÜRACAAT VE KAYIT İŞLEMLERİ :


Umreye gitmek isteyenler ilan edilen umre turuna ait banka kodu ile Hac ve Umre Muhasebe Müdürlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan umre kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin veya taksitli olarak yatıracaklardır.


İl/ilçe müftülüğüne müracaat ederek veya elektronik ortamda hac.diyanet.gov.tr. adresinden kayıtlarını yapabileceklerdir. 
2017 yılı umre kayıt form dilekçeyi 2 nüsha halinde doldurarak ilgili müftülüğe teslim edeceklerdir. Müftülüğe geçerlilik süresi en az bir (1) yıl olan pasaport teslim edilecektir.

Ücret Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir. 
İsteyenler; Albaraka Türk Katılım Bankası’nın 6, Vakıfbank ve Halkbank’ın sunduğu 4 aya kadar taksit imkanından yararlanabilecektir. Bu işlemden dolayı umre yolcusundan herhangi bir ücret farkı alınmayacaktır.

Umre yolcusu banka dekontu ile birlikte il sağlık müdürlüklerince belirlenen sağlık merkezlerinden birine giderek, Menenjit ACW135Y aşısını yaptıracak ve aşı kartını umre süresi boyunca yanında bulunduracaktır.


Öğrenciler
https://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?lang=tr link adresinden miles&smiles üyeliğini yapabileceklerdir.

VERİLECEK HİZMETLER :

Mekke - Medine Otel ücreti

Sabah Kahvaltısı, Akşam Yemeği (Tabldot) Öğle Kumanya

Cidde - Mekke -  Medine arası ulaşım

Uçak Bilet Ücreti

Vize Ücreti

Mekke Servis Ücreti

Mekke ve Medine Ziyaret Yerleri

VERİLECEK HEDİYELERİMİZ :

Kur’an-ı Kerim,

Umre Rehberi,

Kutsal İklimde dua,

Tavaf ve Sa’y duaları,

Hicaz Albümü,

Hz. Peygamber’in İzinde,

Seyahat El Çantası,

“Kutsal Yolculuk Umre” CD’si,

Seccade,

Tesbih,

Sırt Çantası.


Son Güncelleme: 03.02.2017 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165