Üniversitemize de bu yakışır

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Haklı...

18 Mart 2015 Çarşamba 11:10
 Üniversitemize de bu yakışır


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Haklı ile birlikte Müftü Mehmet Aşık’ı ziyaret etti.


Rektör Alkan, üniversitenin yeni yapılan tüm binalarında bay-bayan mescitlerinin mutlaka yer aldığını ifade etti.


Üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yapılan çalışmaların tüm şehirde hissedildiğini belirten Müftü Mehmet Aşık,  her cumartesi günü Ulu Camii’nde sabah namazı buluşmalarının devam ettiğini ve bununla birlikte her pazar günü  Hıdırlık Camii’nde Riyazüs Salihin Hadis Sohbetlerinin yapıldığını hatırlattı.


Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğü olarak çok güzel etkinliklerin gerçekleştirildiğini ve programları büyük bir beğeniyle takip ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitenin müftülük ve başta İlahiyat Fakültesi olmak üzere ilgili tüm birimlerle ortak çalışmalar yaptığını ve bundan sonra da yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.


Mevcut birimlerde ve yeni yapılan tüm binalarda bay-bayan mescitlerinin mutlaka yer aldığını belirten Rektör Alkan,  mescitlere müftülük tarafından verilen İlmihal ve Kur'an'ı Kerim için teşekkür etti. Rektör Alkan, İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliğinde 6 Nisan 2015 tarihinde Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Katılım Bankacılığında Yeni Ufuklar’ adlı panele davet etti.



Son Güncelleme: 18.03.2015 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165